fredag 23. juli 2010

Karon - presentasjon av hotellet Pacific club resort

På denne siden beskrives hotellet Pacific club resort med tekst og diverse bilder , og sist på siden presenteres fordeler og ulemper med å bo på dette fine hotellet.

Hotellet ligger i utkanten av Karon, opp i en ås med jungelen som nærmeste nabo, men dessverre et stykke fra stranden og sentrum.




Det siste stykket av vegen opp til hotellet er ikke bra.

Bak alt de flotte palmene er inngangspartiet til hotellet, utedelen av hotellets restaurant og en dampbadstu med et lite badebasseng.






Samme som bildet over, men denne gangen sett ovenfra. Vi ser det lille bassenget til høyre og hvite stoler i utendørsdelen av restauranten. Badstuen er det som ser ut som en stor stein bak bassenget.

Badstuen og bassenget utenfor.


Bassenget på toppen av hotellet. Mange fine busker og blomster, bl.a. rhododendron, men bassenget er dessverre for lite til svømming for voksne.Øverst på bildet ser vi en del av jungelen rundt hotellet.














En del av den flotte terrassen på toppen av hotellet.


En terrasse i første etasje i skikkelig regnvær.


Leilighetene i hotellet hadde høy standard. Bildet er fra en tre-roms leilighet med to bad i øverste etasje, med fin utsikt mot stranda og havet.

Gekkoer, knelere og kjempegresshopper dukker opp på altanene.





Restauranten.

Tre hyggelige og fnisete thai-servitriser.


Fint hotell, førsteklasses service, over snittet med engelskkunnskaper hos thai-personalet, flott restaurant med meget god mat, bra med TV-kanaler og fin badstue. Dessverre et stykke til stranden og sentrum av Karon, bare den øverste etasjen hadde utsikt, bassenget var for lite til svømming for voksne og hotellet var dyrt.