lørdag 24. juli 2010

Aktiviteter på Phuket - gokart, ATV og slangetemmeren

Gokart

Den eneste gokartbanen på Phuket er i nærheten av Pattong og er en fin og stor bane, med gokarter med forskjellige motorstørrelser. Det er også en liten gokartbane på den andre siden av vegen som egner seg bedre for unger. Det er en bane for crossmotorsykkelkjøring rett ved siden av gokartbanen, hvor det leies ut crossykler.

På gokartbanen er det en liten kafe i andre etasje i administrasjonsbygget hvor det er fin utsikt til banen. På bildet ser vi to hyggelige danske menn. De likte godt å feriere i Thailand for der er det relativt fordomsfritt i forhold til homoseksuelle. I Pattong er det flere homsebarer.



Under ser vi to australiere som skal kappkjøre.

Gokartene med størst motor kan komme opp i over 100 km/t på langsidene, og hvis du ikke er en erfaren gokartkjører, kan det være hensiktsmessig å kjøre i hvert fall første tur med en gokart med mindre motor.




ATV-kjøring

Kjøringen startet med en tur på noen jungelstier i nærheten av Karon.
Deretter en tur på en egen jungelløype.

Under ser vi en ATV som er kjørt litt fast.

Så tilslutt en tur i trafikken.
Det er flere virksomheter på Phuket som arangerer ATV-kjøring. Det er mulig med  ATV-kjøring på veg, på bane og i jungelen eller på stranden. Noe kjøring egner seg for barn og noe for voksne. Det anbefales å søke på Internett på ATV Phuket for å finne informasjon om de forskjellige tilbudene.


Slangetemmeren

Ved siden av ATV-virksomheten i nærheten av Karon var det en slangetemmer i et lokale. Det var artig for ungan å sitte to meter unna og bl.a. se slangetemmerkaren musse på en kongekobra. På gulvet ser vi sedler som tilskuerne har kastet til slangetemmeren. Det var også mulig å få ta på noen av slangene.

Her musses en kongekobra!